Persona 5: The Phantom X mobil cihazlar için duyuruldu

18.03.2023 13:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Perfect World Games ve geliştirici Black Wings Game Studio, Nisan 2021'de kısa bir fragman duyurusunun ardından iOS ve Android için Persona 5: The Phantom X'i resmi olarak duyurdu. Oyunun bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Mobil cihazlara gelecek olan Persona 5: The Phantom X uygulama içi satın alımları destekleyecek ve oynaması ücretsiz bir oyun olacak. Şu anda yalnızca Çin'de çıkış yapacağı onaylandı ancak ilerleyen süreçte daha fazla bölge onayı bekleniyor.
 
Mobil oyun Persona 5 evrenini temel alıyor 
 
 
 
Mobil oyun Persona 5: The Phantom X, Persona 5 dünyasına dayanıyor ve tamamen yeni bir oyun olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Tokyo'da geçen bu yapım, yeni bir Phantom Thieves grubuna ait orijinal bir hikayeyi bizlere sunmayı hedefliyor.
 
Orijinal oyunun yapısı ve temel oynanışı bu oyunda da korunuyor ve grafikler mobil cihazlara göre uyarlanıyor. Mobil sürümde kullanıcı deneyimini iyileştiren unsurlar ve daha fazlası yer alıyor.
 
Konsept fragman
 
 
 
Oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Persona 5 Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Co. Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 7 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler