Persona Ekibi Yeni Projeler Üzerinde Çalışıyor

14.08.2013 09:25 Alkan Adakaner


    Persona serisiyle (Shin Megami Tensei'nin yan oyunu) çok sayıda hayran kazanan Atlus'un satılacak olması oyuncuları üzmüştü. Böylesine başarılı bir geliştiricinin geleceğinin nasıl şekilleneceğinin belli olmaması gerçekten de üzücü.
 
    Buna karşın Persona'nın geliştirme ekibi çalışmalarına "büyük bir heyecanla" devam diyormuş. Shin Megami Tensei: Persona 3 ve Persona 4'ün yönetmeni olan Katsura Hashino firmanın içinde bulunduğu belirsizlik nedeniyle oyunculardan özür diledi ve şu an firmanın 25. yıl dönümü kapsamında çok sayıda oyunun gelecek yıl yapılacağını açıkladı.
 
    Anlaşılan Atlus'un bağlı olduğu Index Holding her kim tarafından satın alınırsa alınsın, bu ünlü geliştirici çalışmalarına devam edecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Persona 4: The Golden Platformlar: VITA Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler