Persona Yapımcısı Serinin 25. Yıl Dönümünde Heyecan Verici Planların Olduğunu Söylüyor

04.12.2020 03:40 Gazali Çetinkaya

 
İlk oyunu 1996'da çıkan Persona serisi 2021'de 25. yıl dönümünü kutlayacak.

PlayStation Partner Awards 2020 etkinliğinde Persona 5 Royal'ın ödül kazanması üzerine açıklama yapan oyunun yapımcısı Kazuhisa Wada, gelecek yıl Persona serisi için heyecan verici planların olduğunu belirtti.
 
"Önümüzdeki yıl Persona serisinin 25. yıl dönümü ve hepinizin seveceğini düşündüğümüz birçok heyecan verici planımız var."
 
Omega Force tarafından geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers bu yılın başlarında Japonya'da çıkış yapmıştı. Yayıncı Koei Tecmo oyunun Batıya geleceğini doğruladı ve Şubat'ta geliyor. Ayrıca bu yılın ortalarında PC için çıkan Persona 4 Golden'ın satış başarısı Sega ve Atlus'u epey bir memnun etti ve bunun üzerine daha fazla Atlus oyunu için port, remaster veya remake planlandığı açıklandı.
 
Persona serisi dünya genelinde toplamda 13.1 milyon adet satmayı başardı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Persona 5 Royal Platformlar: PS4 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: RPG Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 7 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 8 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 9 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler