Peter Molyneux'dan Kinect'e Sitem!

09.04.2014 11:48 Ömür Gencer


     Bir zamanlar Kinect için duyurulan ve büyük ses getiren "Milo" prototipinin başında olan Peter Molyneux, Kinect'i gereksiz olarak tanımlarken Xbox One'ın Kinect'i içermeyen sürümünün bulunmamasını "Şaka gibi!" diyerek yorumluyor.
 
     Molyneux, "Kinect bana gereksiz bir şeymiş gibi geliyor. Belki de İngiltere'de aygıtın televizyon özelliklerini yeterince kullanamıyor olduğumdandır fakat gün geçtikçe bu bana şaka gibi geliyor. Oğlumla beraber oturup Kinect'e öylesine şeyler söylüyoruz fakat bu şey çalışmıyor. Microsoft, Kinect'i kutudan çıkararak fiyat düşüşüne gidebilir. Bunu yapmamaları düşünülemez bir şey olur! " diyerek bir zamanlar oyunlarda yeni bir dönem olarak tanımladığı Kinect'in ne kadar gereksiz olduğunu vurguluyor.
 
     Öte yandan Microsoft'un yeni başkanını Phil Spencer ise müşterilerin geri dönüşlerine oldukça önem verdiklerini fakat Kinect'siz bir Xbox One sürümünün şu an için oyuncuların önceliği olmadığını söylüyor.
 

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler