Peter Moore EA'den Ayrılıp Liverpool CEO'su Oluyor

28.02.2017 07:06 Gazali Çetinkaya

 
   Electronic Arts CCO'su (Baş Rekabet Görevlisi) Peter Moore, Electronic Arts ve oyun sektöründen ayrılıp favori futbol kulübünün CEO'su (Baş Yönetici) oluyor. 
 
   Liverpool futbol kulübü resmi websitesi üzerinden yaptığı açıklama ile Peter Moore'un haziran ayında Liverpool CEO'su olacağını ve direkt olarak kulüp sahiplerine rapor vereceğini duyurdu. O da Fenway Sports Group.
 
"61 yaşındaki Peter Moore şu anda ABD'de merkezli Electronic Arts CCO'sudur ve bu yaz kulübe katılmak için Liverpool'a taşınacak. Peter Moore EA'da yaklaşık 10 yılını CCO ve EA SPORTS'un başkanlığı da dahil olmak üzere bir takım liderlik pozisyonlarında geçirdi." 
 
   İngiltere/Liverpool doğumlu Peter Moore üniversiteden sonra spor giyim markası olan Reebok bünyesinde bir süre çalışmıştı ve ardından Bernie Stolar sayesinde SEGA'ya geçmişti. SEGA'dan ayrılmadan önce SEGA Amerika başkanı ve COO'su olan Peter Moore daha sonra Microsoft'a geçip orada da 4 yıl boyunca çalıştı.
 
   2007 - 2017 yılları arasında Electronic Arts'ta görev alan Peter Moore bu yaz ise Liverpool CEO'su olacak.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Başlıyor! 25 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Tamamlandı! 25 Haziran Amazon Prime Gaming Temmuz Ayında 15 Ücretsiz Oyun Dağıtıyor 25 Haziran Steam 2024 Yaz İndirimleri Başlıyor: Yüzlerce Oyun İndirime Giriyor 25 Haziran Avowed'ın Oyun Süresi The Outer Worlds'e Yakın Olacak 25 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler