PewDiePie Yeni Bir Youtube Kanalı Açtığını Duyurdu

14.01.2016 14:53 Pozan Erten


 
     Aşırı ünlü Youtube fenomeni PewDiePie, yeni bir Youtube kanalı açtığını duyurdu ki bunun için heyecanlanmamak elde değil. Revelmode isimli bu kanal hem PewDiePie'ın kendisini hem de bir çok ünlü Youtube yayıncısını bünyesinde barındırıyor.
 
     Kanalın içeriği tamamen oyun videoları üzerine değil. PewDiePie ve arkadaşları daha çok bu kanal üzerinden oyun yapımı, video içerik üretmek, animasyon serileri ve bir çok eğlenceli-öğretici videoya imza atacaklar. Kanalın PewDiePie dışında diğer üyleri ise şunlar; CutiePieMarzia, CinnamonToastKen EmmaBlackery, JackSepticEye, Kwebbelkop, Markiplier, Dodger ve Jelly.
 
      Kanalın en önemli özelliğinin ise gelirinin hayır kurumlarına bağışlanacak olması diyebiliriz. Bir çok yardım toplama yayını da bu kanal üzerinden yapılacak. PewDiePie ve topladığı ekibini, yaptıkları bu iş için tebrik etmek gerekiyor. Yakında açılacak olan kanalın duyurusunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler