Phil Spencer: 2017, Xbox One için Eğlenceli Bir Yıl Olacak

18.01.2017 17:40 Gazali Çetinkaya

 
   Xbox'ın pazarlama kısmının başında bulunan Aaron Greenberg, geçtiğimiz aylarda Project Scorpio hakkındaki "2017, Xbox'ın yılı olacak." açıklamasını yapmıştı. Şimdi ise Xbox patronu Phil Spencer bu kez oyunlar üzerinden "2017, Xbox One için eğlenceli bir yıl olacak." açıklamasını yaptı.
 
   Phil Spencer twitter üzerinden yaptığı açıklamasında, bu yıl sunulacak oyunların kendileri için farklı olup, Halo ve Gears değil de onun yerine yeni deneyimler ile birlikte yeni IP'ler olacağını ve bunun sonucunda da konsol için eğlenceli bir yıl olacağını belirtti. 
 
“XB1 games shipping this year are different for us. not Halo FPS/Gears led, new experiences with different IP, will be fun year”
 
   2017'de gelecek yeni IP'lere baktığımızda ise Sea of Thieves ve Cuphead dikkatimizi çekiyor. Bunların dışında 2017'de Halo Wars 2, Crackdown 3 ve State of Decay 2 de çıkış yapacak. Kesin olmasa da Forza MS 7, Ashen, Below ve Phantom Dust oyunları da bu yıl çıkabilir. E3 2017 esnasında da muhakkak yeni duyurular gelecektir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler