Phil Spencer: Activision Blizzard Satın Alımı Kısa Vadeli Bir Plan Değil

20.01.2022 11:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft, bu hafta Activision Blizzard'ı 68.7 milyar dolarlık bir anlaşmayla satın alacağını duyurarak büyük bir sıçrama yaptı. Bir yatırımcı etkinliğinde konuşan Microsoft Gaming CEO'su Phil Spencer, satın alımın kısa vadeli kazançlarla ve planlarla ilgili olmadığını söyledi. Spencer: "Bu alım, kısa vadeli bir planın ve kazancın ürünü değil. Activision Blizzard'ın yol haritasını gördük. Ekiplerin yaratacakları ve şirketin gelecek yıllardaki hamleleri inanılmaz. Bu durumdan son derecede hevesliyiz."
 
Spencer şöyle devam etti: "Mevcut ZeniMax ve Xbox Games Stüdyolarımızdan yakın zamanda güçlü bir performans gördük. Activision Blizzard'da harika serilerin yer alması, bizim için bir avantaj. Call of Duty'deki özel ve tutkulu ekiplerle doğrudan çalışma fırsatı bulduğum için şahsen çok heyecanlıyım. Blizzard, King ve şirket genelindeki stüdyoların her biriyle yeni zirvelere ve daha fazla oyuncuya ulaşacağız.
 
Oyuncuları, yaptığımız ürünlerin merkezine koymak istiyoruz. Yeni kitlelere ulaşarak, yenilikçi deneyimler getirmeye özen göstereceğiz. Mevcut planlarımıza yönelik olarak Activision Blizzard'ın ürünlerini, Cloud Gaming ve Game Pass abonelik hizmetlerimiz ile destekleyeceğiz." 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler