Phil Spencer, Geliştiricilerin Xbox Scorpio Üzerinde Çalıştığını Onayladı

08.08.2016 15:03 Gazali Çetinkaya

 
   Microsoft'un %40 daha küçük, dikey stand, yeni kontrolcü, HDR ve 4K video desteğiyle sunduğu Xbox One S 2TB modeli Türkiye dahil olmak üzere 25 seçili ülkede 2 Ağustos tarihinde çıkış yaptı. Bundan sonra 1TB, 500GB ve bundle modellerinin dışında gözler Xbox kanadında henüz çıkışına epey olmasına rağmen Xbox Scorpio'ya çevrilmiş durumda.
 
   Birçok oyun geliştiricisinin Scorpio hakkında yaptığı olumlu yorumlardan sonra firmaların konsol üzerinde çalışmaya yavaştan başladığını tahmin edebiliyoruz. Phil Spencer'a twitter üzerinden gelen soruyla da bu durum onaylanmış oldu. 
 
   Israel Melecio adlı kullanıcının sorduğu geliştiriciler Scorpio üzerinde çalışıyor mu yoksa henüz başlamadı mı sorusuna Phil Spencer "Evet, donanım, platform ve oyunlar." şeklinde bir cevap verdi. 
 
 
 
   E3 2016 esnasında tanıtılan ve 4K oyun deneyimini yaşatacağını iddia eden Xbox Scorpio'nun 2017 yılının sonlarında çıkış yapması bekleniyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 55 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler