Phil Spencer, RPG Türüne Daha Fazla Odaklanmak İstediklerini Söyledi

19.11.2019 12:54 Özgür Eroğlu

 
Çalışmaya başladığı günden bu yana gerçekten başarılı bir iş ortaya koyan Xbox'ın başındaki isim Phil Spencer geçtiğimiz günlerde bir röportaj verdi. Röportajda genel olarak kişisel konular konuşulsa da Xbox'a gelecek oyunlar ile ilgili de kısa bir açıklamada bulundu.
 
Her zaman kendine has bir kitlesi olan RPG türünün önemi ile ilgili konuşan Phil Spencer, Xbox'ın odaklanması gereken bir tür olduğunu söyledi.
 
"Gerçekten gurur duyduğum şeylerden biri ise RPG'lerin bizi nasıl yukarıya taşıdığı. Geriye dönüp baktığımda Mass Effect 1, Fable, Jade Empire gibi oyunlar üzerinde çalıştım ve gerçekten önemli işler başardığımızı düşünüyorum.
 
Açıkça görüldüğü gibi FPS'ler ve TPS'ler güçlüydü ama Wasteland, The Outer Worlds gibi oyunların çıkması da çok güzel. Bence RPG türüne daha fazla odaklanmalıyız ve daha fazla istemeliyiz." 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Scarlett Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 7 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 2 Saat önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler