Phil Spencer Xbox Project Scarlett'i Evinde Kullanmaya Başlamış

05.12.2019 12:46 Gazali Çetinkaya

 
Xbox patronu Phil Spencer, yeni nesil Xbox konsolu Project Scarlett'i evine götürerek kullanmaya başlamış.
 
Twitter üzerinden yazan Phil Spencer, Project Scarlett üzerinde Elite Series 2 kontrolcüsünü kullanarak oyun oynadığını ve oyuncu topluluğuna karıştığını belirtti. Görünüşe göre geriye uyumluluk ile Xbox One oyunlarını çok oyunculu olarak oynuyor.
 
 
Project Scarlett'in satışa sunulmasına bir yıla yakın bir süre var. Phil Spencer burada çok büyük bir ihtimalle geliştirme kitinden bahsediyor. Konsolun sahip olacağı teknik özellikler de henüz kesinleşmemiş olabilir.

Dün ortaya çıkan habere göre, Microsoft yeni nesilde iki Xbox Project Scarlett konsolu ile karşımıza çıkmayı planlıyor. Detaylara buradaki haberden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Scarlett Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 20 Dk önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler