Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy 9 Nisan'da Konsollar ve PC için Çıkacak

27.02.2019 19:57 Gazali Çetinkaya

 
Capcom, Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy'nin 9 Nisan'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için dijital olarak $29.99 fiyattan çıkış yapacağını duyurdu. Xbox Store'da 134,50 TL ile ön siparişte. Diğer platformlarda henüz ön siparişe açılmadı.

Üçleme Phoenix Wright: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney – Justice For All ve Phoenix Wright: Ace Attorney – Trials and Tribulations oyunlarını içerecek. İngilizce ile Japonca altyazı seçeneği bulunacak ve 10'a kadar kayıt yuvası destekleyecek.

Xbox Store üzerindeki tanıtım yazısı:


6,7 milyondan fazla satan klasik mahkeme salonu macerası serisi, sonunda burada. Phoenix Wright olun ve bir mahkemede masum müvekkillerinizi kurtarmak için verdiğiniz savaşın gerilimini tecrübe edin. İlk üç oyunu kapsayan 14 bölümün tamamını tek bir görkemli koleksiyonda oynayın. Her vakanın ardındaki karmaşık gizemleri çözün ve salt gerçeğe bizzat şahitlik edin! 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler