Pikmin 3 Yapım Aşamasında!

20.03.2010 15:53 Levent Polater


     Pikmin 3 hakkında, uzun süredir haber alamıyoruz. Tek bildiğimiz şey Nintendo'nun Wii için yeni bir Pikmin yapacakları olmuştu, bunu ise çok uzun zaman önce açıklamışlardı.

     O günden bugüne hiçbir yerde izine rastlayamadığımız Pikmin 3 ile ilgili, İngiltere'de düzenlenen BAFTA Video Oyun Ödüllerinde, Miyamoto Resmi İngiltere Nintendo Dergisine merakla beklenen seri hakkında müjdeyi verdi.

     Miyamoto, yeni Pikmin'in geliştirme aşamasında olduğunu duyurdu. Bunun dışında ne bir çıkış tarihi, ne de başka bir detay veren Miyamoto, yine de Pikmin 3'ün yapım aşamasında olmasını açıklayarak kafalarda oluşan karamsarlığı silmeyi başardı.

     Yakın bir zamanda olmasa da Pikmin 3 ile ilgili E3'de daha çok bilgiye ulaşabileceğimizi düşünüyoruz. Şimdilik beklemede kalalım...
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 3 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 3 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 4 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 5 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler