Pikmin 3'te Online Multiplayer Olmayacak

Oyunda karıncalara benzeyen Pikmin gruplarını kontrol ediyorsunuz.
12.06.2012 11:49 Gökhan Yılmaz

 
     Serinin yaratıcısı Shigeru Miyamoto, Pikmin 3'ün yerel multiplayer'a sahip olacağını fakat online multiplayer'ın bulunmayacağını söyledi. Bunun nedeninde ise online oyunlarda senkronun sağlanmaya çalıştığı anlarda frame rate'in düşmesini istememeleri yatıyor.
 
     Peki diğer oyunlarda nasıl kalkıyorlar bu işin altından diye soruyor olabilirsiniz. Açıklamanın devamı şu şekilde: "Pikmin'de durumlar farklı, irili ufaklı pek çok yaratığa sahipsiniz ve bunların hareketleriyle pozisyonları oyun için çok önemli. Tüm bunları internet üzerinden senkronlamaya çalışmak çok zor. Biz de oyunun tek kişilik bölümüne ve yerel multiplayer yönlerine odaklandık. Ne yazık ki online multiplayer olmayacak ama yerel olarak co-op oynamak çok zevkli."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pikmin 3 Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RTS Çıkış Tarihi: 26 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler