Pikmin Tasarımcısından Nintendo'ya Yeni Oyun

26.11.2013 15:39 Talha Aynacı

 
   Duayen oyun tasarımcılarından birisi olan ve bilhassa Pikmin, Pikmin 2 ve de Tekken 2'deki çalışmalarıyla tanınan Masamichi Abe, Nintendo Kyoto'da, bir Nintendo konsoluna çıkacak yeni bir IP üzerinde çalışıyor. Yani çıkacak olan klasik Nintendo serileri dışında, yepyeni bir ürün olacak.
 
   Hayranlarından gelen soruları cevaplayan Tekken baş tasarımcısı Katsuhiro Harada, Abe hakkında gelen soru karşısında bu bilgiyi vererek Nintendo konsolu sahiplerini heyecanlandırdı. Başarılı oyun tasarımcısı Pikmin 2'yi tamamladıktan sonra Japonya'dan ayrılarak Seattle, Washington'a yerleşmiş ve Nintendo DS'e çıkmış olan Metroid Prime: Hunters, Mario vs. Donkey Kong: Minis March Again  gibi oyunların geliştirilmesine büyük katkı sağlamıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pikmin 3 Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RTS Çıkış Tarihi: 26 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler