Pillars of Eternity II: Deadfire'ın İkinci DLC'si Seeker, Slayer, Survivor 25 Eylül'de Çıkacak

07.09.2018 04:04 Gazali Çetinkaya

 
Obsidian Entertainment, Pillars of Eternity II: Deadfire'ın yeni indirilebilir içeriği Seeker, Slayer, Survivor'ın 25 Eylül'de çıkış yapacağını duyurdu.

Seeker, Slayer, Survivor antik kalıntıları araştırma görevi için daha önce keşfedilmemiş bir adada geçecek savaş odaklı bir genişleme paketi olarak tanımlanıyor. Oyuncular ekibinin savaşçılık yeteneklerini ve komutan olarak kendi taktiksel becerilerini test edecek.
 
Seeker, Slayer, Survivor Pillars of Eternity II: Deadfire'ın ikinci indirilebilir içeriği. İlki Beast Of Winter 2 Ağustos'ta çıkmıştı ve Seeker, Slayer, Survivor'dan sonra üçüncüsü The Forgotten Sanctum Kasım'da çıkacak. Bu üç indirilebilir içerik de Pillars of Eternity II: Deadfire - Obsidian Edition'a dahil. Oyunun standart sürümüne sahip olanlar bu indirilebilir içeriklere Season Pass ya da her birini bağımsız olarak satın alarak erişebilirler.
 
Pillars of Eternity II: Deadfire şu anda PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 2018 sonlarında PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkacak.

Seeker, Slayer, Survivor için yayınlanan teaser videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Dk önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 2 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 14 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler