Pillars of Eternity'nin Yayıncılığını Paradox Yapacak

19.03.2014 01:55 Samet Konuksal


    Obsidian Entertainment'ın Kickstarter projesi Pillars of Eternity, 4 milyon dolara yakın bir bağış toplamıştı. PC cephesinde büyük merakla beklenen yapımın çıkışına aylar kala önemli bir haber geldi. 
 
    Paradox Interactive ile Obsidian Entertainment, Pillars of Eternity için bir anlaşma haberini yayınladı. Bu anlaşmaya göre Paradox, Pillars of Eternity'nin yayıncılığını üstlenecek. Yani bu anlaşmadan sonra Obsidian cephesi tamamen oyunun gelişimine odaklanacak.
 
    Paradox'la yapılan anlaşma, sadece oyunun yayın kısmına yönelik. Yani oyunla ilgili alınacak gelişim kararları tamamen Obsidian tarafından verilecek. Ayrıca Paradox, oyunun gelişim sürecine maddi açıdan bir katkı sağlamayacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pillars of Eternity Platformlar: PC Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 30 Dk önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 1 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 2 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler