PixelJunk Sidescroller Duyuruldu

PixelJunk serisi başarılı sıvı dinamikleri ile dikkat çekmişti.
07.06.2011 13:01 Gökhan Yılmaz

 
     Q Games'in PSN üzerinden sadece indirilebilir olarak çıkarttığı PixelJunk serisi E3'ten sonra yeni bir oyuna daha kavuşuyor. Bu yaz aylarında piyasaya çıkacağı duyurulan PixelJunk Sidescroller görsel açıdan biraz farklılık içeriyor.
 
     PixelJunk Shooter 2'nin kilidi açılabilir bir bölümü üzerinden yola çıkarak geliştirilen Sidescroller, yine önceki oyunlarda olduğu gibi akışkan sıvılar, zehirli gazlar ve ölümcül lavlar üzerine kurulu olacak. Bunlarla dolu gezegende bir yandan da size saldıran düşmanlarınızı alt etmeniz gerekecek.
 
     Etraftan toplayacağınız paralar ile gemizini geliştirme şansı bulacaksınız. Görsel açıdan eski Arcade makineleri andıran Sidescroller'da, rekor puanlarınızı ve çektiğiniz videoları başkalarıyla paylaşabileceksiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pixeljunk SideScroller Platformlar: PS3 Geliştirici: Q Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler