Plague Inc: The Cure DLC'si Ücretsiz Olarak Yayınlandı

31.01.2021 21:27 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Ndemic Creations, strateji oyunu Plague Inc: Evolved için Plague Inc: The Cure indirilebilir içeriğini Steam'de yayınladı.
 
Plague Inc: Evolved'da ölümcül ve evrensel bir salgın geliştirerek insanlık tarihinin sonunu getirmeye çalışıyorduk. Plague Inc: The Cure ile tam aksine salgını durdurmaya çalışıyoruz. 
 
Dünya Sağlık Örgütü, Salgın Hazırlık İnovasyonları Koalisyonu ve Küresel Salgın Uyarısı ve Müdahale Ağı gibi uzmanların yardımıyla geliştirilen bu indirilebilir içerikte araştırma ekipleri kuracak, sosyal programlar aracılığıyla salgını kontrol edecek, bu kontrolleri ekonomik programlar ile destekleyecek ve bir aşı geliştirmeye çalışacaksınız. Tüm bu adımlar, ülkeler arasındaki global işbirliğine bağlı olacak.
 
Plague Inc: The Cure ücretsiz olarak sunuldu ve COVID-19 kontrol altına alınana kadar ücretsiz kalmaya devam edecek. Ayrıca Plague Inc: Evolved 4 Şubat'a kadar %60 indirimle 9,60 TL. Plague Inc: The Cure için ana oyun Plague Inc: Evolved gerekli.

Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Plague Inc. Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Ndemic Creations Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 20 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler