Planet Coaster: Console Edition PS5 ve Xbox Series X'e de Gelecek

16.06.2020 18:22 Gazali Çetinkaya

 
Frontier Developments, Planet Coaster: Console Edition'ın PlayStation 4 ve Xbox One'ın yanı sıra PlayStation 5 ve Xbox Series X'e de geleceğini duyurdu.
 
Bununla birlikte çıkış tarihi ertelendi. Normalde bu yaz çıkması planlanan Planet Coaster: Console Edition PlayStation 5 ve Xbox Series X versiyonlarının doğrulanmasıyla yeni nesil konsolların çıkışı noel dönemine ertelendi.
 
Hayallerinizdeki eğlence parkını kurmanıza olanak sağlayan inşaat, yönetim, simülasyon oyunu Planet Coaster ilk olarak 17 Kasım 2016'da PC için çıkmıştı.
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Planet Coaster: Console Edition Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Frontier Developments Dağıtıcısı: Frontier Developments Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 11 Dk önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 44 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler