Planet Zoo: Güneydoğu Asya Hayvan Paketi 30 Mart'ta Çıkacak

20.03.2021 11:58 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Frontier Developments, hayvanat bahçesi simülasyon oyunu Planet Zoo için Güneydoğu Asya hayvan paketini duyurdu.
 
Sekiz yeni hayvan ve yeni bir senaryo içerecek. Yeni hayvanlar güneş ayısı, bulutlu leopar, Malezya tapiri, uzun burunlu maymun, Kuzey Sulawesi yaban domuzu, binturong, Ussuri vahşi köpeği ve dev yaprak böceği. Yeni senaryo Malezya'nın Perak eyaletinde geçecek ve etrafı büyüleyici bir tropikal yağmur ormanı biyomuyla çevrili olan parkta oyuncuların görevi yarım kalmış doğal ortamları tamamlamak, olağanüstü hayvanları sahiplenmek, kabiliyetli çalışanlar işe almak ve dünyaya açılmak.
 
Güneydoğu Asya hayvan paketi 30 Mart'ta 49,80 TL / $9.99 / €9.99 fiyattan Steam'de çıkacak.
 
Aynı gün bir de ücretsiz güncelleme yayınlanacak ve hayvanat bahçesine birden fazla giriş ekleme seçeneği, suyun rengini ayarlayabilme, özel reklam panoları, kullanıcı arayüzü iyileştirmeleri ve daha fazlasını getirecek.
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Planet Zoo Platformlar: PC Geliştirici: Frontier Developments Dağıtıcısı: Frontier Developments Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler