Planetary Annihilation Yapımcısı Yeni Bir Oyun Duyurdu

08.10.2014 10:42 Ömür Gencer


      Daha önce Planetary Annihilation gibi başarılı bir yapımla karşımıza çıkan oyun geliştirme stüdyosu Uber Entertainment, yeni bir proje için Kickstarter kampanyası başlattı. Human Resources adındaki bu yapımda yeryüzünde hayatta kalmayı başarmış bir ya da birden fazla grubu yöneterek çeşitli düşmanlara karşı savaşacağız.
 
       Kıyamet sonrası dünya temasını işleyen yapım, çizgi romanvari bir görsellik sunuyor. Human Resources'ın oynanışını da Command & Conquer ve Annihilation serilerinde karşılaştığımız oynanışa benzetebiliriz. Son olarak yapımcı ekip oyunda tamamen yıkılabilir bir şehrin olacağını söylüyor. 1,400,000 dolarlık bağış toplamayı hedefleyen proje bu miktarın 225,190 dolarını toplayabilmiş durumda. Eğer oyunu incelemek isterseniz veya projeye destek çıkmak isterseniz Human Resources'un Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Human Resources Platformlar: PC Geliştirici: Uber Entertainment Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 3 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 3 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 4 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 5 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler