Planetside 2 PS3'e de Gelecek mi?

18.12.2012 17:11 Samet Konuksal


    Şu sıralar PC'nin en popüler oyunlarından olan Planetside 2, Sony tarafından PC'ye özel F2P olarak sunulmuştu. Peki Planetside 2 ilerleyen dönemde PS3'e de gelecek mi?
 
    Konuyla ilgili bir açıklama yapan SOE başkanı John Smedley, "Oyunlarımızı PS3'e de getirmek için çalışıyoruz. Zaten Sony Online Entertainment olarak gelirlerimizin %70'ini PS3 platformuna borçluyuz." açıklamalarını yaptı. İlerleyen dönemde Free to Play oyunların Playstation'da daha yoğun olarak çıkacağını öngören Smedley, SOE'nin de PS3'e yükleneceğinden söz etti.
 
    Serinin ilk oyunu Planetside da Playstation söylentilerine rağmen sadece PC'ye özel olarak kalmıştı. Fakat firmanın DC Universe Online'ın PS3 sürümünden elde ettiği gelire bakarsak, bu kez işler değişebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Planetside 2 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Sony Online Entertainment Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler