Planetside 2'den Etkileyici Bir Video

26.07.2012 09:47 Tunahan Başol


     Sony Online Entertainment'ın PC'ye özel olarak geliştirdiği bir Free-to-Play MMO-FPS olan Planetside 2 için geçtiğimiz günlerde kısa bir video yayımlanmıştı ve bu video, aslında aşağıda gördüğünüz videonun habercisiydi.
 
     Söz verilen tarihte yayımlanan video, oldukça hareketli ve bir o kadar da etkileyici. Ama tabii ki videoda gördüklerinizin, oyunun asıl oynanış dinamikleri olmadığını söylemeliyiz.
 
     Hala beta kayıtları devam eden Planetside 2'nin sitesi üzerinden kaydınızı yaptırabilirsiniz. Oyunun şu an için net bir çıkış tarihi olmasa da  2012'nin sonuna yetişeceği söyleniyor.

[DHVIDEO=5324]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Planetside 2 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Sony Online Entertainment Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler