Planetside 2'nin Avrupa Sunucuları Hacklendi!

28.02.2013 00:46 Samet Konuksal


    Daha önce PS3 cephesinde başı hackerlarla büyük belaya giren Sony, bu kez aynı belayı MMO cephesinde yaşıyor. Yapılan açıklamalara göre Sony Online Entertainment oyunlarının Avrupa sunuculuğunu yapan ProSiebenSat'ın veritabanları hacklendi.
 
    Firma tarafından gelen bilgilere göre hackerlar, kullanıcıların özel bilgilerinin yer aldığı dosyalara erişim sağladı. Bu hack olayının sevindirici yanı, erişilen dosyalarda sadece oyunlara kayıt olmuş kullanıcıların mail ve şifrelerinin yer alıyor olması. Yani kullanıcıların ev adres bilgileri, kredi kartı bilgileri vb. tehlikede değil.
 
    Yaşanan hack olayıyla birlikte Planetside 2, Everquest 2 ve DC Universe Online gibi SOE oyunları başta olmak üzere ProSiebenSat'ın sunuculuğunu yaptığı oyunların kullanıcıları şifrelerini değiştirme konusunda uyarıldı. Eğer bu oyunlardan birine kayıtlıysanız ilgili e-posta size gelmiştir. Gelmediyse, ilgili oyunların internet sitesine girip duyuruyu okumanızda yarar var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Planetside 2 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Sony Online Entertainment Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler