Planetside 2'yi Derinlemesine Tanıyın

27.06.2012 09:32 Tunahan Başol


     Sony Online Entertainment'ın PC'ye özel olarak geliştirdiği bir MMO-FPS olan Planetside 2, bilmeyenler ve duymayanlar için Sony'nin yayımladığı video ile tanıtılıyor.
 
     Aşağıdan ulaşabileceğiniz videoda, oyunun seviye tasarımcısı, oyunda bulunacak olan sınıfları, silahları ve araçları tanıtıyor. Oyunda The Terran Republic, The New Conglomerate ve The Vanu Sovereignty adlarında 3 farklı sınıf bulunuyor. Bu sınıflar farklı özellikleriyle birbirinden ayrılarak oynanışta da değişiklik sunuyorlar.
 
     Ayrıca diğer oyunlarda görmeye alıştığımız klasik sınıfları bu oyunda da görmek mümkün. İsimleri farklı olsa da keskin nişancı, mühendis ve saldırı ekipleri bu oyunda yer alıyorlar. Planetside 2'nin en dikkat çekici yönü araçları desek yalan olmaz sanırım. Çünkü şu an piyasada satılan bir çok oyundan daha fazla çeşitlilik sunan Sony, gerçekten iyi bir iş çıkarmış.
 
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Planetside 2 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Sony Online Entertainment Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler