Plants vs Zombies: Garden Warfare Bir Sonraki Güncelleme İle Dengelenecek

23.03.2014 12:30 Samet Basri Taşlı


     2 hafta önce Plants vs Zombies için gelen güncelleme ile birlikte her round sonunda kazanılan para miktarı arttırılmıştı. Fakat bazı oyun modları, bu güncelleme sonrasında, oyunun keyfini kaçıracak kadar dengesiz hale geldi. PopCap HD ise bu problemin yakında giderileceğini söylüyor.
 
     Gardens and Graveyards modunda, zombilerin iki kat para ödülü kazanması sebebiyle bir çok oyuncu Zombies takımına geçmeye çalışıyor, bu da Plants takımı açısından kötü bir oyun tecrübesine sebep oluyordu. Oyunun geliştiricilerinden olan Justin Wiebe, Twitter hesabı üzerinden bu konu üzerinde çalışıldığını ve bir sonraki güncelleme ile bu sıkıntının giderileceğini duyurdu.
 
     PopCap HD bir süredir, oyun için yayınlanan Garden Variety DLC paketi ile birlikte ortaya çıkan donma problemleriyle uğraşıyor. Oyunun hem Xbox One hem de Xbox 360 versiyonunda donma problemleri yaratan DLC için çözümün bulunduğu ve yakında yayınlanacağı söylendi. Hemen ardından ise şu anki Zombi - Bitki dengesizliği için bir çözüm üretileceği tahmin ediliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Plants vs. Zombies: Garden Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: PopCap Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: TPS Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler