Plants vs. Zombies: Garden Warfare'den Multiplayer

17.12.2013 18:00 Gökhan Yılmaz

  
     Plants vs. Zombies'in bitkileri ve zombileri silahlarını kuşanıp bahçelerde terör estirmeye hazırlanıyor. Battlefield'in savaşlarından sıkıldıysanız Garden Warfare size renkli bir alternatif sunuyor. Yeni tanıtılan Gardens & Graveyards modunda sizi Battlefield'in Rush ve Conquest modlarının karışımı bekliyor.

     Zombiler haritada bitkilerin bölgelerini ele geçirip beraberlerinde dalga dalga gelen müttefikleriyle son vuruşu daha güçlü yapabilmek için uğraşıyorlar. Bunu başardıklarında da Rush modunda olduğu gibi bitkiler haritanın daha gerisine çekilmek zorunda kalıyor. Bitkiler ise savunma yaparken etrafa bitki dostlarından yerleştirebiliyorlar. 

     Renki görsellere, zevkli görünen oynanışa ve eğlenceli seslere sahip yeni multiplayer videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Plants vs. Zombies: Garden Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: PopCap Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: TPS Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 3 Dk önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 4 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 4 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 5 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler