Plants vs Zombies: Garden Warfare'in PC Sürümü Port Olmayacak

21.06.2014 01:26 Ömür Gencer


     Bildiğiniz gibi Plants vs Zombies serisi , Plants vs. Zombies: Garden Warfare ile shooter tarzına yöneldi. Konsollar için çıkışını yapmış bu oyun PC platformuna gelmeye hazırlanıyor. Oyunun yönetmeni Justin Wiebe, Plants vs Zombies: Garden Warfare'in PC sürümü hakkında bilgiler verdi.

     Wiebe, oyunun konsollardan port edilmediğini oyunun arayüzünden, klavye fare kontrol ayarlarına kadar PC oyuncularına özel olarak tasarlandığını belirtti. 
 
     Oyunda PC platformuna özel Jewel Junction adında özel bir harita yer alacak.  Plants vs. Zombies: Garden Warfare 24 Haziran'da PC için çıkacak. 
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Plants vs. Zombies: Garden Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: PopCap Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: TPS Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler