Plants vs. Zombies: Garden Warfare'in Yeni Güncellemesi Detaylandırıldı

29.09.2014 22:52 Ömür Gencer


      EA'nin dağıtımcılığını üstlendiği ilginç ve bir o kadar da eğlenceli savaş oyunu Plants vs. Zombies: Garden Warfare için yeni bir güncelleme duyuruldu. Yapımcı ekip oyuna eklenecek Legends of the Lawn güncellemesinin oyuna getireceği içerikleri yayınladıkları bir videoyla tanıttı.
 
      Legends of the Lawn oyuna  200 yeni özelleştirme eşyası, 7 yeni karakter tipi getirecek. Bunun yanında güncelleme oyuna Taco Bandit adında bir oyun modu getirecek. Taco Bandit, alıştığımız capture the flag modunun aynısı. Tek farklı şey ise bu modda bayrak yerine taco almaya çalışıyoruz.
 
      Legends of the Lawn güncellemesi ücretsiz olarak Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4 ve PC için yarın yayınlanacak. Güncellemeyi aşağıdaki videodan daha iyi tanıyabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Plants vs. Zombies: Garden Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: PopCap Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: TPS Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler