Plants vs. Zombies: Garden Warfare'ın İlk DLC'si Bu Ay

01.03.2014 14:45 Samet Konuksal


    Şimdilik sadece Xbox 360 ve Xbox One için çıksa da ileride PC ve PS4'e de geleceğiyle ilgili haberlerini aldığımız Plants vs. Zombies: Garden Warfare, eğlenceli oynanışıyla beğenilen bir yapım olmuştu. Multiplayer odaklı bir oyun olan Garden Warfare, ilk DLC'sini ilk aydan alacak.
 
   Yapılan açıklamalara göre PopCap, Garden Warfare'ın ilk DLC'sini bu ay içerisinde oyunculara sunacak. Yaptığı açıklamada firmanın pazarlama yöneticisi, bu DLC içeriklerinin henüz duyurulmadığını fakat oynanış imkanlarının büyük ölçüde genişleyeceğini belirtti.
 
    Son gelen açıklamalar bu şekildeyken, bu DLC'nin ücretsiz gelebilme ihtimalinin bulunduğunu ekleyelim. Daha önce Aralık ayında yapımcı Brian Lindley, Garden Warfare için oyunculara ücretsiz içerik sunulacağını söylemişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Plants vs. Zombies: Garden Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: PopCap Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: TPS Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek! 3 Dk önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 5 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 7 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 7 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler