Plants vs Zombies Multiplayer Moda Kavuşuyor

18.07.2010 21:27 Alkan Adakaner


 
      Popcap tarafından geliştirilen Plants vs Zombies'in bu kadar ünlü olacağını geliştiricisi tahmin ediyor muydu acaba? Özellikle iPhone'da oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşan Plansts vs Zombies, Xbox 360'a yeni özelliklerle adım atmaya hazırlanıyor.
 
      Xbox360achievements'ın listesine bakacak olursak oyun co-op ve versus modlara kavuşuyor gibi görünüyor. Popcap bu yeni özellikler ile oyunu daha önce oynamış oyuncuları da Xbox 360 sürümüne çekmeye çalışacak.
 
     Her ne kadar resmi olarak duyurulmasa da Plants vs Zombies'in Xbox 360'a geleceğine eminiz. Şu an için PC, iPad ve iPhone'da bulunan oyunu bu platformlarda deneyebilirsiniz. Gözleriniz 2 Ağustos'ta olsun, çünkü büyük ihtimalle oyunu bu tarihte Xbox Live'da göreceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Plants vs Zombies Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: PopCap Games Dağıtıcısı: PopCap Games Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 9 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler