Platform Bulmaca Oyunu Unravel'dan Etkileyici Bir Oynanış Videosu

05.08.2015 11:47 Ömür Gencer


       Unravel geçtiğimiz E3'te ortaya çıkmış ve oldukça büyük ilgi görmüştü. Oldukça şirin tasarıma sahip Yarny'nin macerası için Gamescom'da yeni bir oynanış videosu paylaşıldı.
 
       Sahnede belirtilene göre oyundaki amacımız ipliğimiz bitmeden bölümün sonuna ulaşabilmek. Yayınlanan oynanış videosunda suyun kaldırma fiziği gibi elementleri kullanıyoruz. Unravel'ın oldukça zorlayıcı bulmacalara sahip olduğunu söyleyebiliriz. Hatta Gamescom'daki gösterim demosu sırasında yapımcı ekip bile belli bulmacaları geçmek için zorlandı. 
 
      İnsanlar arasındaki ilişki, merak ve keşfetme duygularına odaklanan yapım için yayınlanan oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Unravel Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Coldwood Interactive Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Platform Çıkış Tarihi: 9 Şubat 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler