Platform Oyunu Freedom Planet 2, Konsollar için Nisan'da Çıkış Yapıyor

24.01.2024 18:12 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncılar XSEED Games ve Marvelous Europe ve geliştirici GalaxyTrail, Freedom Planet 2'nin PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için 4 Nisan'da çıkış yapacağını duyurdu. Nintendo eShop ön siparişleri şu anda yüzde 10 indirimli fiyatla mevcut. PlayStation 5 ve PlayStation 4 sürümleri çapraz satın almayı ve Xbox sürümü Akıllı Teslimatı desteklemekte.
 
Freedom Planet 2 ilk olarak 13 Eylül 2022'de Steam aracılığıyla PC ve Linux için piyasaya sürüldü.
 
Ek olarak duyuru için yeni bir video yayınlandı. Video, Avalice'i kadim su ejderhası Merga'dan kurtarmak için serinin kendine özgü yüksek hızlı piksel platformuyla seviyeler arasında yarışan dört oynanabilir kadın kahramanı ve onun ayı yok etme planlarını gösteriyor. Videoda ayrıca, Freedom Planet 2'nin tüm konsol versiyonlarına dahil edilecek ve piyasaya sürülmesiyle eş zamanlı olarak PC versiyonuna eklenecek, hayranların talep ettiği yeni 'Boss Rush' modu da gösteriliyor. 

Bu yeni zorluklara oyun içi Battlesphere'den erişilebilecek ve toplam zorluk ve mod sayısı 20'ye çıkacak.

Duyuru Videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler