Platform Oyunu Frogun Duyuruldu

09.06.2021 13:58 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Top Hat Studios ve geliştirici Molegato aracılığıyla PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC, Mac ve Linux için platform oyunu Frogun duyuruldu.
 
Oyun hakkında 
 
Renata'nın ebeveynleri, dünyaca ünlü kaşif, arkeolog ve mucitlerdir. Tüm dünyayı dolaşarak geçmişin sırlarını keşfetmeye çalışırlar. Keşif gezilerinde Renata'yı da yanlarında getirirler. Ancak, son maceralarında Renata'yı kampta bırakmaya karar verirler. Beelzebub harabelerine doğru yola çıkan ebeveynleri kötü bir sürpriz bekler.

Tam üç gün boyunca, gururu incinmiş bir halde bekleyen Renata ebeveynlerinin başlarına bir şey geldiğini düşünür. Aceleyle ailesinin son icadı olan Frogun'u alır ve onları kurtarmak için maceraya koyulur.
 
Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 
 
Fragman videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler