Platform Oyunu Mr. Sun's Hatbox Duyuruldu

29.08.2022 16:39 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Raw Fury ve geliştirici Kenny Sun, konsollar ve PC (Steam) için roguelite platform oyunu Mr. Sun's Hatbox'ı duyurdu. Oyun 2023'te çıkış yapacak.
 
Mr. Sun's Hatbox, içerisinde mizahi öğeler barındıran roguelite bir platform oyunudur. Karargahınızı, ekibinizi ve araçlarınızı yükseltin.
 
Uyandın. Sıradan bir Salı günü. En sevdiğin yeşil şapkanı tak, teslimat kamyonuna atla ve güne başla. İlk teslimatınız: bir şapka dükkanına sıradan bir kutu getirmek. Ne yanlış gidebilir ki... Kutuyu işletme sahibi Bay Sun'a teslim ederken üç baş belası kutuyu çalar ve ardından kaçmaya başlar. Bu böyle olmaz. Müşterilerinizi hayal kırıklığına uğratmazsınız. Diğer teslimatlarınız bekleyebilir. Ne pahasına olursa olsun Bay Sun'ın Şapka Kutusunu geri almalısın. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1214670/Mr_Suns_Hatbox/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler