Platform Oyunu MultiVersus için Sinematik Fragman Yayınlandı

16.05.2022 16:48 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici Player First Games, çok oyunculu Beat'em up platform oyunu MultiVersus için yeni bir sinematik fragman yayınladı.
 
MultiVersus içlerinde Batman, Shaggy, Superman, Bugs Bunny ve daha fazlası olan dünyanın en simgeleşmiş karakterlerini kullanarak arkadaşlarınızla ekip halinde ya da karşılıklı oynayabildiğiniz bir platform dövüş oyunu. 
 
MultiVersus'da Harley Quinn, Tom and Jerry, Finn the Human, Wonder Woman, Steven Universe, Jake the Dog, Garnet, Superman ve Reindog isimli sıra dışı bir yaratık arasından seçim yapabileceksiniz. Her dövüşçü, diğer karakterlerle dinamik olarak eşleşen eşsiz kabiliyetlere sahip olarak karşımıza çıkacak. 
 
MultiVersus, 2022 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 19-27 Mayıs tarihleri arasında tam çapraz oyun desteğiyle beraber tüm platformlarda oynayabileceğiniz kapalı bir alfa testi yapılacak. Temmuz'da ise açık bir beta testi yapılacak.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 2 Saat önce Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 2 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 3 Saat önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 4 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler