Platform Oyunu Shu; PS4, PS3 ve PS Vita için Duyuruldu

Shu'da el ele bir maceraya çıkacağız.
24.09.2014 18:23 Ömür Gencer


      Pinch ve Fatty gibi mobil oyunlarla oyun sektörüne atılan küçük oyun geliştirme stüdyosu Coatsink Software, yeni bir duyuruyla karşımıza çıktı. Firmanın kurucusu Tom Beardsmore, Shu adındaki 2,5 boyutlu bir platform oyununu gün yüzüne çıkardı.
 
      Shu'da uzun ve zorlu bir yolculuğa çıkacağız. Yolculuğumuz boyunca devasa bir fırtınadan kaçarken bir yerlerde mahsur kalmış karakterleri yanımıza alacağız. Yanımıza aldığımız her karakter eşsiz bir özelliğe sahip olacak ve bu özellikleri kullanarak zorlu yolculuğumuza devam etmeye çalışacağız. Yanımıza aldığımız bu karakterleri fırtınaya kurban verirsek ne yazık ki o karakter ve gruba getirdiği özellik tamamen gitmiş olacak. Yapımcı ekip Shu'yu geliştirirken Klonoa ve Abe’s Oddysee gibi klasik oyunlardan ilham aldıklarını belirtiyor.
 
      PC, PlayStation 4, PlayStation 3 ve PlayStation Vita için geliştirilen bu yapım 2015'de oyuncuların karşısına çıkacak. Oyunun geliştirilme aşamasının başlarından alınan oynanış videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shu Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Coatsink Software Dağıtıcısı: Coatsink Software Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Korku Oyunu Autopsy Simulator İle Bedenleri İnceleyebileceksiniz 18 Dk önce Chornobyl Liquidators 6 Haziran'da Geliyor 35 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler