Platform bulmaca oyunu After Us'ın çıkış tarihi açıklandı

25.03.2023 15:05 Mehmet Tandoğan

 
Geliştirici ekip Piccolo Studio platform macera oyunu After Us'ın PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için 23 Mayıs'ta 29.99 dolardan çıkış yapacağını duyurdu. Üçüncü şahıs bu platform macerası içerisinde farklı bölgelere doğru adım atabilecek, çeşitli gizemleri açığa çıkarabilecek ve yeni yerleri keşfedebileceğiz.
 
Bir kız karakteri kontrol edeceğiz
 
 
 
Daha çok ruhlar alemini andıran yapısıyla karşımıza çıkan olan platform macera oyunu After Us içerisinde bir kız karakteri kontrol edecek, bu kız karakterin becerilerini ve yeteneklerini keşfetmesini sağlayacağız. Farklı olayların meydana gelebileceği ve etrafı keşfedebileceğimiz oyun içerisinde daha çok karanlık bir atmosfer benimsenmiş durumda.
 
Büyüleyici bir ortamı bizleri sunmayı hedefleyen oyunda tuhaf ve ürkütücü yaratıklar ile karşılaşacak, bunları alt etmek için de ışığın gücünü kullanabileceğiz. Yavaş yavaş hikayenin kendisini açtığı bu oyun içerisinde kullanabileceğimiz farklı beceriler bizleri bekliyor olacak. 
 
Yeni oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 02 Haziran Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 02 Haziran God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 02 Haziran Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 02 Haziran Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 02 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler