Platform ve Dövüş Ögelerinin Buluştuğu Abyss Odyssey PS4'e Geliyor

08.05.2015 00:32 Ömür Gencer


        Platform ögelerinin dövüş elementleriyle bir araya geldiği Abyss Odyssey bildiğiniz gibi geçtiğimiz neslin konsollarına ve PC'ye çıkış yapmıştı. Oyunun dağıtımcısı Atlus, Abyss Odyssey'in PlayStation 4'e geleceğini duyurdu.
 
       Oyunun PS4 sürümünde daha önce oyunun PC sürümü için yayınlanan tüm güncellemeler bulunacak. Bunun yanında PS4 sürümünde dört kişilik yerel rekabetçi mod ve iki kişilik online rekabetçi mod bulunacak. Son olarak oyuna zoru seven oyuncular için Nightmare modu yer alacak.
 
       15 dolar fiyat etiketiyle PS4 çıkışını yapacak oyunun çıkış tarihi hakkında şimdilik sadece "yakında" deniyor. Abyss Odyssey hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlere aktaracağız. Oyun hakkında fikir sahibi olmak isterseniz aşağıdan sizin için hazırladığımız video incelememizi izleyebilirsiniz. 
 

http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Abyss_Odyssey_OynuYORUM_Video_inceleme-11259.htm
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Abyss Odyssey Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ace Team Dağıtıcısı: Atlus Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Temmuz 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler