Platformlara Göre 2 Yeni RE 6 Özel Paketi

06.06.2012 15:30 Levent Polater

 
    Amazon, 2 farklı özel Resident Evil 6 paketi listeleyerek zombi avcılarının dikkatini üstüne çekti. Bu özel sürümler, zevkinize göre farklı içeriklerle sizin tercihinize bırakılmış.
 
    Playstation 3'e özel piyasaya sürülecek Resident Evil: Anthology adı verilen pakette Resident Evil Directors Cut, Resident Evil 2, Resident Evil 3, Resident Evil 4 HD ve Resident Evil 5 ile tüm içeriklerinin yanısıra Resident Evil 6'nın kendisi bulunacak.

    Xbox 360'a özel paketin ismi ise Resident Evil: Archives Edition ve içinde Resident Evil 4 HD, Code Veronica HD, RE5 ile tüm DLC'leri, RE6 and Regeneration adlı CGI'ın DVD'si bulunacak.
 
    2 paketin fiyatı da 90 dolar ve oyunun normal çıkış tarihi olan 2 Ekim'e göz kırpıyorlar. Fakat henüz Capcom, net bir biçimde bu paketleri duyurmadı. Amazon'un da yalan listeleme yapacağını sanmıyorum. Duyuru bugün, yarın gelebilir.
 
    Listelemeler burada ve burada.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 21 Dk önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 40 Dk önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler