PlatinumGames Kendi Oyun Motorunu Geliştiriyor

13.03.2020 16:28 Gazali Çetinkaya

 
Bayonetta, NieR:Automata, Vanquish, Metal Gear Rising: Revengeance ve Astral Chain oyunlarının arkasındaki stüdyo Platinum Games kendi oyun motorunu geliştiriyor.
 
Stüdyonun websitesindeki röportajda belirtilene göre "ARGE ekibimiz heyecan verici yeni nesil aksiyon oyunları geliştirmek için ihtiyaç duyduğumuz teknik çözümleri buldu. Ekip, tüm yapımlarımızda kullanılacak yeni bir şirket içi oyunu motoru olan PlatinumEngine'i geliştirmek için sıkı bir şekilde çalışıyor."
 
Platinum Games şu anda Babylon's Fall, Bayonetta 3 ve Project G.G. olmak üzere 3 tanıtılmış oyun üzerinde çalışıyor.
 
Hangi oyunların PlatinumEngine ile geliştirildiğine dair bir açıklama yok. Babylon's Fall ve Bayonetta 3 birkaç yıldır geliştirildiği için muhtemelen sadece yeni duyurulan Project G.G. ve gelecekteki oyunlar stüdyonun yeni oyun motorunu kullanacak.
 
Oyun motoru ile ilgili röportajın tamamına four.platinumgames.com/03-TOKYO adresinden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project G.G. Platformlar: PC Geliştirici: Platinum Games Dağıtıcısı: Platinum Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 1 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 1 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 3 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler