PlatinumGames, Scalebound'u Yapmak İstiyor

05.02.2020 13:50 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Microsoft'un yaptığı, geliştiriciliğini ise PlatinumGames'in yaptığı Scalebound'u küçük bir ihtimal de olsa görebiliriz. 2014 yılında ilk kez gösterilen ve 2017 yılında iptal edilen Scalebound'un geliştirici stüdyosu, oyunu yapmak istiyor.
 
Yapımcı Atsushi Inaba, Eurogamer.pt ile konuştu ve oyunu yapmak istediklerini ancak bu kararın Microsoft'a bağlı olduğunu söyledi. Atsushi Inaba, "Scalebound tamamen Microsoft'a ait bir fikirdi. Microsoft ile anlaşmamız bitmediği sürece ya da Microsoft oyunu tekrar istemediği sürece elimizden bir şey gelmez. Ama bu oyun hepimizin aşık olduğu ve tekrar çalışmak istediği bir oyun. Bu yüzden eğer bir fırsat görürsek bunu değerlendiririz." dedi.
 
Oyunun iptalinden sonra PlatinumGames; Nier: Automata ve Astral Chain gibi oyunlar yayınladı. Scalebound duyurulmasından iptal edilmesine kadar gerçekten merakla beklenen bir yapımdı. Umuyoruz başarılı bir şekilde geliştirilmiş olarak oyunu tekrar görebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Scalebound Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler