Platinum Games: PC En Rahat Ulaşılabilir Platform

21.12.2013 10:21 Alkan Adakaner


     Metal Gear Rising: Revengeance'ın PC için gecikmesi ve 1080p üzerindeki çözünürlüğü desteklememesi bazı oyuncuların tepkisine yol açmıştı. Platinum Games yetkililerinden JP Kellams ise bu tür istekleri kendilerine çekinmeden Twitter yoluyla iletebileceklerini söylüyor.
 
    Platinum Games oyunlarının PC'ye gelmemesi (veya geç gelmesi) hakkında da konuşan Kellams, platformları kendilerinin değil, yayıncı firmaların seçtiğini söylüyor. Yani MGR: Revengeance'ın gecikmesi onların suçu değil.
 
     PC'nin en ulaşılabilir platform olduğunu söyleyen yetkili, bazı ülkelerde konsolların satılmadığını, özellikle Brezilya gibi konsollarda vergilerin yüksek olduğu ülkelerde bile PC platformunda oyunculara rahatlıkla ulaşılabileceğini söylüyor.
 
     Platinum Games'in şu an Nintendo Wii U'ya özel olarak Bayonetta 2'yi geliştirdiğini belirtelim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Dk önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 41 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler