Platinum, Sega ile Ortaklığını Sürdürmek İstiyor

22.10.2010 20:23 Levent Polater

 

 

 

    Platinum Games, Sega ile dostluğunu sürdürmeye can atıyor. Bizzat Platinum Games'in Develop'a verdiği röportaj sonucu çıkan bu bilgi sonucu 2 devin güzel oyunlarının devamı gelebilir düşüncesini doğuruyoruz.
 
    Sega, şimdiye dek Platinum ile birlikte 4 adet oyun yayınladı: Wii için Madworld, PS3 ve Xbox 360 için Bayonetta, DS için Infinite Space ve son olarak Xbox 360 ve PS3 için bu hafta çıkışını yapan Vanquish! 

    Vanquish ile şu andaki geçerli olan anlaşmanın sonuna gelindi ama Platinum'dan Atsushi Inayaba, Sega ile yeni bir anlaşma yapmak için iletişim halinde olduklarını açıkladı:
 
    "Evet, haklısınız, anlaşmamız dahilinde 4 oyun yaptık. Ortaklığımız harikaydı ve şimdi yine Sega ile iletişim hailndeyiz, ancak şimdilik net bir şey söyeleyemiyoruz. Platinum Games'i oluşturduğumuzda, elbette bir çok yayıncı ile konuşuyorduk, fakat Sega bize oyun geliştirme konusunda en büyük özgürlüğü teklif etti. Bence ortaklığımız harikaydı ve ben destekleri için onlara minnettarım."
 
    "Gelecekte olacak ortaklığımız için, tabi ki, bu sadece bizim tek başımıza karar verebileceğimiz bir şey değil. Sega'nın bir duruşu var, bizim de öyle, ama Sega bizden bir şeyler yapmamızı isterse, teklifi kabul edebiliriz." 
 
    Sega ile Platinum çok güzel işler yapıyorlar, şimdiye kadar ki oyunları kimseyi hayal kırıklığına uğratmadı, eğer oyuncuların yararına bir sonuç söylememi istiyorsanız, bunlardan biri kesinlikle Sega ve Platinum'un ortaklığının devam ederek yeni yapımlara yelken açmasını derim.
 
 
 
Develop

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vanquish Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler