PlayStation 5 İle İlgili İlk Ön Görü!

08.10.2013 14:26 Levent Polater

 
    Tekken yapımcısı Katsuhiro Harada, yeni nesil konsollar daha çıkmadan, bir sonraki nesil konsollar hakkındaki ön görüsünü paylaştı. Ona göre, Playstation 5 bir donanım olmayacak, aksine cloud tabanlı bir servis olacak.
 
    Harada genel olarak şunları söyledi: "Bana kalırsa, gelecekte çoğu şey donanımdan ziyade servisler üzerinde oynanacak. Cloud servisi geliştikçe, sadece bu servisin isminin kalacağı günler gelecek."
 
    "PS5, tahminen ana konsola sahip olmayacak, sadece ekran ve kontrollerla oynanacak. Geriye tahmin etmek üzere sadece servis isminin ne olacağı kalıyor. Sadece "Playstation Network" denilebilir. Steam çok yaygın bir platform ama donanım üzerine kurulu değil, sadece servis ismi. Bunun gibi."
    Harada'nın bu sözleri çok tartışılacağa benziyor. Sizce de kendisinin de düşündüğü gibi Cloud servisler, bir sonraki nesil çıkana dek bu denli gelişebilir mi? Söz sizde!

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 40 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Persona 1 ve 2'nin Remake Sürümleri Yolda Olabilir 8 Dk önce Final Fantasy 7 Remake'in Son Oyunu Ne Zaman Gelecek? 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1 Şampiyonu Fire Flux Esports Oldu! 2 Saat önce Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler