PlayStation 5'in Çıkmasına Daha Zaman Var

10.04.2018 23:29 Gazali Çetinkaya

 
   İnternette PlayStation 5'in 2018 ya da 2019 yılında çıkış yapacağı söylentileri dolanıyor ancak bu muhtemelen gerçekleşmeyecek.
 
   Kotaku editörü Jason Schreier'ın kaynaklarından edindiği bilgilere göre bir sonraki PlayStation konsolu 2020'ye kadar, hatta büyük olasılıkla 2020'nin sonuna kadar, çıkmayacak.
 
   "Geçtiğimiz ay boyunca çeşitli disiplinlerden ve stüdyolardan düzinelerce oyun geliştiricisi ile bir sonraki nesil konsollar hakkında konuştum." dedi Jason Schreier. "Bunların arasından iki kişi Sony’nin yeni konsolu için olan planlarına doğrudan yakın olduklarını söyledi. Bu iki kişi bana planların her zaman değişebileceğinin altına çizerek bir sonraki PlayStation'ın 2018 ve 2019'da çıkmasının muhtemel olmadığını belirtti."
 
   Jason Schreier ile konuşan geliştiricilerin çoğu yeni PlayStation hakkında herhangi bir şey duymamış. Bunlara Sony'nin birinci parti stüdyoları ve 2019 ile daha sonrasında çıkacak oyunlar üzerinden çalışan geliştiriciler dahil.
 
Uygun fiyatlarla PSN TR Kart almak için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler