PlayStation Avrupa, Yılın Öne Çıkan Oyunlarının Bulunduğu Güzel Bir Video Paylaştı

27.12.2019 19:40 Özgür Eroğlu

 
 
2019'un bitmesine çok kısa bir zaman kaldı ve yılın en iyileri seçildiği gibi, geride bıraktığımız yılda neler gördüğümüze dair de yeni videolar paylaşılmaya devam ediyor. Bu seferki video PlayStation'dan.
 
PlayStation Europe isimli resmi YouTube hesabından paylaşılan videoda, bu yıl içerisinde PlayStation 4 üzerinden oynadığımız başarılı oyunların kısa görüntüleri ile güzel bir video oluşturulmuş.
 
Sizin de tahmin edebileceğiniz gibi en fazla ekran süresine PlayStation özel oyunları sahip. Genel olarak baktığımızda ise Resident Evil 2, Monster Hunter Wold: Iceborne ve Death Stranding gibi oyunlar bulunuyor. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler