PlayStation CEO: PS5 Oyunları için £70 Makul Fiyat

17.11.2020 17:25 Gazali Çetinkaya

 
PlayStation 5'te büyük birinci parti oyunlar $69.99 / £69.99 / €79.99 fiyattan satışa çıkacak ve Sony Interactive Entertainment başkanı ve CEO'su Jim Ryan tarafından belirtilene göre bu makul bir fiyat.
 
İngiliz gazetesi The Telegraph ile röportaj gerçekleştiren Jim Ryan, Demon's Souls remake gibi oyunların eğlence açısından sunduğu saatleri diğer eğlence türleriyle kıyasladığımızda £69.99 fiyatın gayet makul olduğunu ifade etti.

Bloomberg, Sony'nin bir ara PlayStation 5 oyunlarını $69.99 fiyattan daha da pahalıya satma konusunu tartıştığını yazmıştı. Jim Ryan bunun doğru olmadığını söyledi.

Aynı röportajda yeni God of War oyununun PlayStation 5'e özel mi olacak yoksa cross-gen mi olacak sorusuna Jim Ryan şu yanıtı verdi.

"Üzgünüm. Bugün bu konu hakkında söyleyecek hiçbir şeyim yok."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 15 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler