PlayStation CEO'sundan 'Çapraz Oynamayı Destekliyoruz' Açıklaması

21.06.2021 16:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony'nin çapraz oyun sisteminden uzak durduğu sektör genelinde iyi biliniyor. Ancak Sony nihayet duvarları yıkıp PS'deki bazı oyunlarda çapraz oyuna destek vermeye başladı. Bunun da devamı gelecek gibi görünüyor.
 
PlayStation CEO'su Jim Ryan, platformlar arası oynamanın Sony'nin artık odaklandığı bir durum olduğunu belirtiyor.
 
Axios ile yakın zamanda yapılan bir röportajda Ryan, Call of Duty, Rocket League, Fortnite, Minecraft ve daha fazlası dahil olmak üzere PlayStation'da çapraz oynamayı destekleyen bir dizi oyunu listeleyerek "Çapraz oynamayı destekliyoruz ve teşvik ediyoruz" dedi. Ayrıca PlayStation'da çapraz oynanabilen oyunların sayısının "artmaya devam edeceğini" söyledi. 
 
Sektördeki çok oyunculu oyunlarda çapraz oynamanın standart hale geldiği bir noktadayız. Bu da çapraz özelliği destekleyen oyunların sayısının kademeli olarak artmaya devam edeceği anlamına geliyor. 

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Dk önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler